Prezident Klubu aktivních mužů byl odvolán

14.06.2011 23:07

 

    Na mimořádném zasedání představenstva Klubu aktivních mužů dne 10.6.2011 byl v nočních hodinách odvolán dosavadní Prezident KAMu Jakub Havlíček aka Drtikol. Událo se tak za přítomnosti tří čtvrtin všech členů představenstva. Všichni přítomní se jednohlasně shodli na odvolání prezidenta v nepřítomnosti. Drtikol byl označen za hlavní důvod dlouhé nečinnosti klubu, jelikož se dlouhodobě neúčastnil společných besed a setkání. Následně byl na funkci prezidenta navržen Č.U.Rak a na případně uvolněnou funkci Viceprezidenta Kostička. Proběhlo hlasování ve dvou kolech, přičemž se vinou Náčelníka Narcise nepodařilo do výše uvedených funkcí nikoho zvolit. Protože mu nebyla nabídnuta žádná funkce, odmítl hlasovat. Hlasování byl přítomen i klubový účetník Mr.Danek, který se dlouhodobě připravuje na možné budoucí působení v představenstvu či dozorčí radě. Ta ještě nebyla vytvořena, ale probíhají intenzivní jednání o jejím vzniku. V kuloárech se mluví o možnosti, že by do nově zřizované dozorčí rady mohla zasednout žena. Klub by tak chtěl vyvrátit nařčení ze sexismu, se kterým se momentálně potýká. Dozorčí rada nebude mít žádnou funkci ani pravomoci tak, aby její řízení zvládla i žena.

Kdo bude vládnout?

    Všechny pravomoci Prezidenta byly s jeho odvoláním převedeny na Viceprezidenta Č.U.Raka v souladu s platnými stanovami klubu. Nové vedení bude voleno na výročním výletu 28.září, při v pořadí třetím výstupu na horu Javorový vrch. O funkce prezidenta a viceprezidenta mohou usilovat všichni členové představenstva. Kandidatura musí být veřejně ohlášena na klubových stránkách společně s krátkým pojednáním o přínosu pro klub v konkrétní funkci.

Rýsuje se družba?

    Účetník klubu Mr.Danek, který úzce spolupracuje s židovskou společnosti Teva, nabídl možnost družby s množstvím laborantek této společnosti. Tato možnost bude zvážena a diskutována na další schůzi společně s plánem jak dostat Reye Korantenga ze zpravodajství televize Nova.

 

(tento článek nemá rasistický, sexistický ani antisemitistický podtext)

Klub aktivních mužů se silně ohrazuje proti spekulacím a nařčením z toho, že se některý z členů klubu (Č.U.Rak) stylizuje do Kamioňáka Butterse.

    

Ing. Kostička

—————

Zpět