Výroční výlet na Javorový Vrch

27.09.2010 12:43

 

    Rok se s rokem sešel a máme tu první narozeniny Klubu Aktivních Mužů. Jak už bylo naplánováno předem, oslavíme tuto událost výstupem na Javorový Vrch. Jak už jste si jistě všimli, rozmohlo se nám podzimní počasí, a tak je čistě na hostech a hosteskách, kteří se k události přihlásili, jestli se jí skutečně zúčastní. Pro členy klubu je účast samozřejmě povinná za každého počasí. Zde si můžete prohlédnout aktuální počasí: https://80.82.144.83/view/index.shtml .

Základní informace:

Doprava pro hosty akce- vlastní

Sraz- 12:30 SEČ na parkovišti před budovou bývalého motorestu na Bludovickém kopci nyní před Le Cafe Havířov. Čas byl zvolen tak, aby jste se mohli naobědvat a nabrat tak sílu k náročnému výstupu.

Informace pro rodiče hostů: Nabalte prosím svým dětem do batůžků Monte, aby mohlo během výstupu dojít k dočerpání energie. Další povinná výbava: 2 tatranky na osobu, kvalitní oblečení a blíže nespecifikované množství ohnivé vody (pro vlastní a mou potřebu).

    Dále bych chtěl připomenout, že výstup se bude realizovat mimo turistické stezky, po strmých a klouzavých svazích v nehostinné krajině plné Outloňů Váhavých. Proto nemůžeme při výstupu brát ohled na jedince, kteří se například zraní. Takoví jedinci (pokud nezastávají vrcholnou funkci ve vedení klubu) budou zanecháni na místě se svými tatrankami, avšak bez ohnivé vody.

Poznámka- Každý host má morální povinnost věnovat zakládajícím členům Klubu aktivních mužů vhodný dar!

Pokud má někdo nějaké otázky, odpovím mu ve svém Zvídavém dotazníku.     

 

Kostička   

—————

Zpět